Avaa
Sulje lomake

Toriparkki Seinäjoki

kaiken keskellä

Toriparkissa pysäköinti käy leikiten.

 

Lähtökohtanamme oli Seiparkin uuden, modernin pysäköintitalon brändääminen. Tarvittiin pysäköintitaloa kuvaava ja tunnistettava identiteetti, jolla markkinoida uutta, kaiken keskellä olevaa pysäköintimahdollisuutta. Ilmeen suunnittelussa huomioitiin, että Toriparkki on osa Seiparkin pysäköintiratkaisuja ja näin sen tulikin olla tunnistettavissa ja yhdistettävissä Seiparkin mainontaan.

 

Ilmeen jalkautuksessa ja mainosratkaisuissa kantavana teemana on opastaa ja opettaa uuden pysäköintilaitoksen käyttöönotossa. Mainonnalla tartutaan ennakkoluuloihin ja madalletaan kynnystä hyödyntää Toriparkkia keskusta-alueen pysäköinnissä.

LOGO / ILME / SIVUSTO / MARKKINOINTIMATERIAALIT / OPASTEET / MAINOSVIDEOT / TV-MAINONTA

Referenssikuva

"Tilava, valoisa ja helppo."

 

 

TV-MAINOS

 

 

INFOMAINOS

 

 

 

Suunnittelijan kommentti:

”Projektin monipuolisuus ja eri vaiheet tekivät tästä erittäin mielenkiintoisen. Ilmeen suunnittelu startattiin hyvissä ajoin ja ennakkomarkkinointi päästiin käynnistämään mm. elokuvateatterimainonnalla ja lehtien teaser-mainoksilla. Pysäköintitalon valmistumisen jälkeen jatkoimme viestintää laajemmin niin katukuvassa, painotuotteina, verkossa kuin TV-mainonnassakin, unohtamatta itse pysäköintitalon opasteita.”

Hannu Pettinen, AD

Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva

Tutustu tarinoihin

2
Tietosuojakäytäntö ›