Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Henkilötietojen käsittely

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. Käsittelemme henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) lainsäädännön mukaisesti esimerkiksi asiakkuuden tai suostumuksen johdosta ja sen mukaisesti. Pääasiallisesti keräämme henkilötietoja käyttäjiltä itseltään esimerkiksi uutiskirjeentilauksen, lomakkeiden tai sivustolle rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Työhakemusten käsittely

 

Rekisterin tarkoitus on vastaanottaa, käsitellä ja säilyttää Semio Oy:stä kiinnostuneiden työnhakijoiden työ- harjoittelupaikkahakemuksia. Hakija voi osoittaa hakemuksen haluamaansa työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen. Työnhakijan antamia hakemustietoja säilytetään 2 vuoden ajan. Hakijatietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä hakijoiden antamia hakemustietoja luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Hakemus voidaan myös poistaa hakija pyynnöstä, ennen vanhenemisaikaa. Poistamis- tai muutospyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteriasioiden yhdyshenkilölle.

Rekisteröidyt tiedot
hakijan tiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero)
hakijan koulutus- ja työkokemus
hakijan toivomukset työtehtävästä
hakijan vapaamuotoisesti kirjoittamat lisätiedot
hakijan vapaaehtoisesti ladattavissa oleva liitetiedosto

Tietolähteet
Työnhakijat itse.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta Semio Oy:n ulkopuolelle

Tarkastusoikeus
Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioiden yhdyshenkilölle.  Tarkistuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti edellä mainitussa osoitteessa.

 

 

Evästeet

Sivustollamme käytetään evästeitä (cookies). Evästeet ovat tiedostoja, joita voidaan käyttää antamiesi tietojen säilyttämiseksi. Evästeet sisältävät nimettömän, numeerisen tunnisteen, jonka avulla voimme yksilöidä ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

 

 

Evästeiden käyttö

Osa evästeistä on välttämättömiä, jotta verkkosivut toimivat oikein, osa taas parantaa sivujen toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Evästeet mahdollistavat esimerkiksi sen, että käyttäjän ei tarvitse sivustolla vieraillessa syöttää aina uudelleen käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja. Osa evästeistä kerää tietoa sivuston käytöstä (statistiikkaa), jotta sivustoa voidaan kehittää entistä käyttäjäystävällisemmäksi ja hyödyllisemmäksi.

 

Hyödynnämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita (Google Analytics) myös kävijämäärien tilastollisessa seurannassa. Mikäli olette tilanneet uutiskirjeemme, voimme kerätä tietoa siitä, onko viestit avattu ja onko niiden perusteella tehty toimenpiteitä, kuten siirrytty verkkosivustolle.

 

Sivustollamme voi olla käytössä myös toimintoja kuten Facebookin tykkää-painike, jonka sisältö tulee suoraan Facebookista. Facebook, Google, Twitter ja muut vastaavat palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti.

 

 

Evästeiden hallinta

Mikäli käyttäjä ei halua, että me tai yhteistyökumppanimme kohdistamme mainontaa tai sisältöä internet-käyttäytymisen perusteella, käyttäjä voi estää tämän kieltämällä haluamansa evästeet selaimensa asetuksista. Evästettä vastaavan mobiilitunnisteen voi nollata laitteen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet tai mobiilitunnisteen säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

 

 

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Voimme muuttaa ja päivittää tätä tietosuojakäytäntöä, jotta se heijastaisi mahdollisia muutoksia siihen, miten me käsittelemme sinua koskevia tietoja. Tarvittaessa teemme päivityksen tietosuojakäytäntöön joka on nähtävissä verkkosivustollamme.

Soita 010 320 4513
Ota yhteyttä ›