Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Henkilötietojen käsittely

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. Käsittelemme henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) lainsäädännön mukaisesti esimerkiksi asiakkuuden tai suostumuksen johdosta ja sen mukaisesti. Pääasiallisesti keräämme henkilötietoja käyttäjiltä itseltään esimerkiksi uutiskirjeentilauksen, lomakkeiden tai sivustolle rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Työhakemusten käsittely

 

Rekisterin tarkoitus on vastaanottaa, käsitellä ja säilyttää Semio Oy:stä kiinnostuneiden työnhakijoiden työ- harjoittelupaikkahakemuksia. Hakija voi osoittaa hakemuksen haluamaansa työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen. Työnhakijan antamia hakemustietoja säilytetään 2 vuoden ajan. Hakijatietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä hakijoiden antamia hakemustietoja luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Hakemus voidaan myös poistaa hakija pyynnöstä, ennen vanhenemisaikaa. Poistamis- tai muutospyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteriasioiden yhdyshenkilölle.

Rekisteröidyt tiedot
hakijan tiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero)
hakijan koulutus- ja työkokemus
hakijan toivomukset työtehtävästä
hakijan vapaamuotoisesti kirjoittamat lisätiedot
hakijan vapaaehtoisesti ladattavissa oleva liitetiedosto

Tietolähteet
Työnhakijat itse.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta Semio Oy:n ulkopuolelle

Tarkastusoikeus
Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioiden yhdyshenkilölle.  Tarkistuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti edellä mainitussa osoitteessa.

 

 

 

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Voimme muuttaa ja päivittää tätä tietosuojakäytäntöä, jotta se heijastaisi mahdollisia muutoksia siihen, miten me käsittelemme sinua koskevia tietoja. Tarvittaessa teemme päivityksen tietosuojakäytäntöön joka on nähtävissä verkkosivustollamme.

Evästeseloste

Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›