Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Omannäköinen tapahtuma kuuluu kauemmas

 

Omannäköisyys on valttia myös tapahtumamaailmassa, sillä Suomen kesä on lyhyt ja kävijöiden houkutteluun vaaditaan muutakin kuin vaikuttava artistikattaus. Loud’n Live Promotions Oy on yksi Suomen suurimmista tapahtumajärjestäjistä. Kasvun takana on oivallus: oikea mielikuva on kaiken a ja o. Omannäköisyys jää mieleen ja kantaa vaikeidenkin aikojen yli.

 

Kumppanuus alkoi Vauhtiajojen verkkosivu-uudistuksesta. Luottamuksen lujittuessa yhteistyömme on vuosien mittaan laajennut myös muiden tapahtumien markkinointiin. Olemme seuranneet Loud'n Liven kasvua ylpeänä.

Vauhtiajot

 

Vroom! Loud'n Live-tapahtumien rosoisin ja kovaäänisin jäsen on rata-ajoa ja rockia yhdistävä Vauhtiajot. Vauhti on vuosien mittaan vain kiihtynyt, ja tapahtuma onkin nykyään yksi Suomen suurimmista. Sitä heijastaa myös Vauhtiajoille suunnittelemamme tapahtumailme, joka on vahvasti näkyvillä netistä printtiin ja katukuvasta someen.

 

TAPAHTUMAILME ⋅ SIVUSTO ⋅ MAINONTA JA MARKKINOINTIMATERIAALI

Saaristo Open

 

Aurinkoa, hyvää musiikkia ja letkeää kesäfiilistä rannalla. Sitä on Saaristo Open, joka perinteisesti avaa kesän Kaarinan saaristossa. Tämän mielikuvan Semio kiteytti myös tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen, joka henkii kesän unelmaa.

 

TAPAHTUMAILME ⋅ SIVUSTO ⋅ MAINONTA JA MARKKINOINTIMATERIAALI

 
 

Iskelmä Myyrmäki

 

Iskelmä Myyrmäki on tapahtuma aikuiseen makuun, joka tarjoilee innovatiivisen kattauksen gourmetruokaa, viiniä sekä suomalaisia musiikin ja ravintola-alan kärkinimiä. Tasokas tapahtuma ansaitsi tasokkaan ilmeen, joka onkin näkyvästi esillä tapahtuman markkinoinnissa kaikkialla verkosta printtiin.

 

TAPAHTUMAILME ⋅ SIVUSTO ⋅ MAINONTA JA MARKKINOINTIMATERIAALI

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›