Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

 
 

Vahva mielikuva kantaa

Moderni valmistusteknologia, laadunhallinta ja toiminnan koko: siinä seikat, jotka tekevät CLT Plantistä yhden suomalaisen CLT-valmistuksen kärkitoimijoista. Meidän tehtävämme oli tuoda yrityksen markkinointiviestintä samalle tasolle.

 

Yritysmielikuva syntyy kerroksista. Laadukas tuote ja toiminta tarjosivat vankan pohjan, jolle meidän oli hyvä rakentaa yrityksen ilme, sivusto ja kuvamaailma. Niistä loimme kokonaisuuden, joka yhdessä vahvan viestin kanssa kertoo CLT Plantista sellaisena kuin se on: yhteistyökumppani, joka mahdollistaa suuretkin toteutukset.


ILME ⋅ LOGO ⋅ SIVUSTO ⋅ VALOKUVAUS ⋅ ASENNUSVIDEO ⋅ YRITYSVIDEO

 

Hyvin suunniteltu on helppo koota

Rakensimme CLT Plantin ilmeen huolella valituista elementeistä, jotka sekä ankkuroivat yrityksen toimialaansa että tuovat erottuvuutta.

 

Suunnittelemamme liikemerkki viestii modernista toimijasta. Sen perustana on pirunnyrkki, puusta valmistettava kolmiulotteinen pulmapeli. Symbolissa näkyvät CLT:n lamellirakenne, teknologia sekä oivallus: hyvin suunniteltu on helppo koota. Kirjaimet leimaavat tunnuksen omaksi.

CLT Plant

Kestävää suunnittelua

"Selkeä logo kestää aikaa, ja sitä on helppo käyttää ja soveltaa. Eri sovelluksissa logo lähtee ikään kuin elämään omaa elämäänsä – mutta kun elementit ovat tarkkaan mietittyjä ja ohjeistettuja, se säilyy aina tunnistettavana," kertoo ilmeuudistuksesta vastannut art director Tanja Mäki-Jussila.

Sivusto kertoo ja vakuuttaa

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›