Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Elämää suurempi kunta.

 

Isokyrö, kokoaan suurempi kunta Pohjanmaalla Seinäjoen ja Vaasan välissä. Täynnä vetovoimaa, joka täytyi saada välittymään myös ulospäin.

 

Uudistimme Isonkyrön ilmeen ja identiteetin yhdessä kunnan markkinointiryhmän kanssa. Tavoitteena oli luoda kuntaan kiinnostavuutta ja positiivista muuttoliikettä. Kiteytimme Isonkyrön vetovoimatekijät ja tavan puhua. Syntyi ”Elämää suurempi” Isokyrö; ajatus, joka välittyy asukkaille, yrittäjille ja matkailijoille suunnatuissa viesteissä ja uudistetussa visuaalisessa ilmeessä. Samalla vahvistettiin kuntalaisten omaa uskoa ja tahtoa markkinoida omaa kuntaansa, kökkähengessä, rennon rehellisesti.

 

ILME ⋅ VIESTINTÄ ⋅ SIVUSTO ⋅ MARKKINOINTIMATERIAALI

Mitä on elämää suurempi?

Elämää suurempaa on maaseudun rauha Kyrönjoen rannassa ja kaikki tarvitsemasi palvelut lähellä. Koulut, luonto, ulkoilureitit, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet kävelymatkan päässä. Vahvat juuret ja pitkä oma historia, joista voi olla ylpeä.


Elämää suurempaa on valtatie, joka vie Vaasaan tai Seinäjoelle puolessa tunnissa. Se on palvelua yrityksille, järkihintaisia tontteja ja tilaa kasvaa. Uskoa yhteiseen yrittämiseen, rohkeutta ajatella ja tehdä asiat toisin, pikkuusen paremmin.


Elämää suurempaa on pikkumaisen politikoinnin yläpuolelle asettumista. Yhteisen hyvän rakentamista ja toisista välittämistä. Se ei ota itseään turhan vakavasti – kun jalat on maassa, pää saa olla pilvissä. Ylpeänä itsestä, yhteisistä saavutuksista ja tavoista toimia.

 

 

Isokyrö – elämää suurempi

 

"Uudistus auttoi löytämään omat vahvuutemme – Think Big."

 

 

Tero Kankaanpää, kunnanjohtaja Isokyrö

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›