Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Liikutamme koko Suomea

 

UKK-instituutin* ja sen liikkumisen suositusten merkitystä suomalaisten terveydelle ei voi korostaa kylliksi. Kun Semio valittiin monien joukosta yhteistyöhön uusien suositusten graafisen ilmeen suunnittelussa, tiesimme olevamme sellaisen projektin äärellä, joka heijastaa omia ydinarvojamme. Lähtökohtana oli suositusten laatiminen eri kohderyhmille (aikuiset, yli 65-vuotiaat, soveltavat).

 

Suuren ja merkittävän projektin haasteena oli sen monivaiheisuus. Projektin veivät läpi ymmärrys asiakkaan arjesta, kokemus ja ammattitaito. Hienon hankkeen päätteeksi sekä me että asiakas voimme todeta oppineemme uutta omasta liiketoiminnastamme.

 

*UKK:n eli Urho Kaleva Kekkosen mukaan nimetty terveysliikunnan tutkimus- ja asiantuntijakeskus.

 

ILME ⋅ GRAFIIKAT ⋅ ESITTEET


 

 

 

Kohderyhmänä koko Suomi

Uudistetut liikkumisen suositukset ovat saaneet laajaa kiitosta paitsi sisällöstään myös visuaalisesta selkeydestään. Yksinkertainen vie viestin perille tehokkaimmin mutta vaatii taitoa. Liikkumisen suositusten grafiikkojen laatiminen oli monivaiheinen prosessi, johon kuului yksityiskohtien hienosäätäminen asiantuntijayhteistyön ja kohderyhmätutkimusten avulla.

 

Tuloksena on havainnollinen kokonaisuus, joka kertoo olennaisen ensisilmäyksellä. Kartiomalli herättää huomion ja selkeyttää viestin. Modernia suomalaista elämää kuvaavat ikonit havainnollistavat ja sopivat käyttöön sellaisenaan eri medioissa. 

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 010 320 4513
Ota yhteyttä ›