Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Liikutamme koko Suomea

 

UKK-instituutin ja sen liikkumisen suositusten merkitystä suomalaisten terveydelle ei voi korostaa kylliksi. Kun Semio valittiin monien joukosta yhteistyöhön uusien suositusten graafisen ilmeen suunnittelussa, tiesimme olevamme sellaisen projektin äärellä, joka heijastaa omia ydinarvojamme. Lähtökohtana oli suositusten laatiminen eri kohderyhmille (aikuiset, yli 65-vuotiaat, soveltavat). Viimeisin lisäys tuoteperheeseen oli 7–17-vuotiaan lapsen tai nuoren liikkumissuositus, jonka tärkeys korostuu näinä aikoina entisestään.

 

Suuren ja merkittävän projektin haasteena oli sen monivaiheisuus. Ymmärrys asiakkaan arjesta, kokemus ja ammattitaito kuljettivat projektin maaliin. Hienon hankkeen päätteeksi sekä me että asiakas voimme todeta oppineemme uutta omasta liiketoiminnastamme.

 

ILME ⋅ GRAFIIKAT ⋅ ESITTEET


 

 

 

Kohderyhmänä koko Suomi

Uudistetut liikkumisen suositukset ovat saaneet laajaa kiitosta paitsi sisällöstään myös visuaalisesta selkeydestään. Yksinkertainen vie viestin perille tehokkaimmin mutta vaatii taitoa. Liikkumisen suositusten grafiikkojen laatiminen oli monivaiheinen prosessi, johon kuului yksityiskohtien hienosäätäminen asiantuntijayhteistyön ja kohderyhmätutkimusten avulla.

 

Tuloksena on havainnollinen kokonaisuus, joka kertoo olennaisen ensisilmäyksellä. Kartiomalli herättää huomion ja selkeyttää viestin. Modernia suomalaista elämää kuvaavat ikonit havainnollistavat ja sopivat käyttöön sellaisenaan eri medioissa. 

Liikuttavan hyvää työtä

 

"Tunti päivässä" – UKK-instituutin viesti suomalaisille lapsille ja nuorille on näinä aikoina tärkeämpi kuin koskaan. Suunnittelijoidemme käsissä viesti sai arvoisensa visuaalisen muodon. Suosituksen pääkuvan yli 40 hahmoa – ja koko projektiin tarvitut yli 80 hahmoa – piirrettiin kokonaan käsityönä. Yksityiskohdista syntyi silmäiltävä kokonaisuus, joka liikuttaa sekä koulutietään aloittelevaa lasta että sitä päättämässä olevaa nuorta.

 

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›