Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

MUODOSTA MERKITYS

 

Nykypäivän ihminen kohtaa päivittäin vähintään tuhansia erilaisia markkinointiviestejä. Sieltä hän poimii vain ne, jotka häntä kiinnostavat ja koskettavat. Kaikki muu on merkityksetöntä ajanhukkaa. 

 

Toimiva markkinointiviestintä on vastaus asiakkaan tarpeisiin. Me Semiolla olemme tavallisia ihmisiä, jotka ymmärtävät tavallisen ihmisen tarpeita – ne ovat kaikilla samanlaiset. Me ymmärrämme, missä tavoitamme asiakkaasi ja miten vaikutamme häneen. Näin tuotamme markkinointiviestintää, jolla on merkitys.

 

Toimiva yhteistyö perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Työyhteisömme kokeneet ja ammattitaitoiset suunnittelijat toimivat yhteiseltä arvopohjalta käsin: tärkeintä on asiakkaan auttaminen. Sitoudumme yksittäisten projektien sijaan koko liiketoimintaasi ja sen kasvattamiseen. Näin teemme yhteistyötä, jolla on merkitys.

 

”Pieni ihminen voi luoda ison merkityksen suurelle määrälle ihmisiä.” Arto Kohtala.

 

 

Tee jotain, millä on merkitystä.  Ota yhteyttä >

 

Haemme aina nälkäisiä ideaseppoja tai -saaroja.

 

Semiolla tehdään pitkiä työuria, mikä ei mainosmaailmassa ole aivan tavallista. On etu, kun tiivis tiimi on tuttu ja muiden työtavat, vahvuudet ja joskus heikkoudetkin tiedetään. Asiakkaatkin ovat oppineet tuntemaan Semion väen, ja pitkissä asiakassuhteissa väen pysyvyys on ehdottomasti plussaa.

Hyville ja osaaville tekijöille on aina tilaa - riittää että herätät meidän mielenkiintomme. Kerro, miksi juuri sinä olisit seuraava semiolainen.

 

AVOIN HAKEMUS ›

Saa pelata

Nuorten liikunta ja hyvinvointi on semiolaisille tärkeä asia.

 

Koemme, että tulevaisuus asuu nuorissa ja luovuus lähtee liikunnasta. Siksi olemme jo vuosia tukeneet urheilualan toimijoita yksittäisistä nuorista urheilijoista isoihin seuroihin.

 

Lapsille ja nuorille liikunta opettaa paljon elämästä. Sosiaaliset kyvyt kehittyvät, lapsi oppii toimimaan ryhmässä ja onnistumiset auttavat positiivisen minäkuvan rakentumisessa. Tavoitteellisuus ja periksiantamattomuuden oppiminen kantavat pitkälle elämään. Aikaisessa vaiheessa aloitettu liikunta luo pohjan urheilulle myös myöhemmällä iällä. 
 
Liikunta on terveellistä, mutta ei lapsi sen takia liiku. Lapsi liikkuu puhtaasta liikkumisen riemusta. Mekään emme tue liikuntaa, koska koemme sen olevan trendikästä. Tuemme liikuntaa, koska meistä hyvä vain lisääntyy, kun sitä jakaa.

 

Meistä jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla mahdollisuus liikkua. Siksi tuemme junioriurheilua.

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›