Mainostoimisto Semio - Seinäjoki, Tampere

Tappara menee tunteisiin myös markkinoinnissa

 

Kaikki tietävät Tapparan, Tampereen perinteikkään menestysjoukkueen. Mutta tiesitkö, että Tappara on uskonut Kirvesvaakunansa Semion käsiin jo vuodesta 2015? Pitkäaikainen yhteistyösopimus oli Tapparalle ensimmäinen laatuaan. Semion ammattimainen toimintatapa, sitoutuminen, intohimo ja vahva osaaminen olivat juuri sitä, mitä seura tarvitsi. Vuosien kuluessa luottamus on palkittu upealla yhteistyöllä, joka jatkuu edelleen.

 

Meidänkin koti – Hakametsä.

 

BRÄNDI-ILME ⋅ SIVUSTO ⋅ MAINONTA JA MARKKINOINTIMATERIAALIT

 

Tosipaikassa taito ratkaisee

Vuonna 2015 Tappara oli suuren muutoksen edessä. Tuolloin 60-vuotias organisaatio oli  digitalisoimassa toimintaansa kokonaisuudessaan ja tarvitsi apuja massiivisen prosessin läpiviennissä. Yhteistyökumppanikseen Tappara valitsi Semion, ja yhdessä löysimme ratkaisut mm. tapahtumien markkinointiin sekä fanien tavoittamiseen ja palvelemiseen eri medioissa.

Tappara tekee maalit, Semio syöttöpisteet

Toimivan yhteistyön taustalla ovat ymmärrys siitä, mitä asiakas tarvitsee, ja aito halu toteuttaa se. Ja kun hyppysissä on taitoa ja kokemusta, tiukatkin deadlinet täyttyvät.

 

Yhtenä Tapparan pääyhteistyökumppaneista olemme vastuussa markkinoinnin ja mainonnan kehittämisestä yhdessä Tapparan kanssa. Hoidamme mainonnan visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen eri medioihin.

Vaikutuitko? Vaivaton projekti alkaa tästä.

*
*

Pakolliset kentät * 
Soita 050 464 3663
Ota yhteyttä ›