Avaa
Sulje lomake

Lumikko Technologies

Lumikko on erikoistunut kuormatilan lämpötilansäätölaitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Saksalaiseen Bitzer SE -konserniin liittyminen vuonna 2012 on mahdollistanut merkittävät kasvunäkymät tuoteparannusten ja asiakaslähtöisen toimintatavan kautta.

Uudistetulla tuotevalikoimalla kansainvälisille markkinoille

Lumikko Technologies Oy haluaa panostaa entistä vahvemmin tuotekehitykseen ja tavoitteena on olla yksi maailman johtavista lämmönsäätölaitevalmistajista. Palvelun laadussa on satsattu asiakastukeen ja kattavaan huoltoverkostoon.SIVUSTO / VERKKOKAUPPA / KAMPANJAT / MARKKINOINTIMATERIAALIT / MAINOSKUVAUS / VIDEOT

Referenssikuva

Parasta palvelua myös verkossa

 

Tahtotila konkretisoituu uudistetuilla verkkosivuilla, jossa tuotteet ja palvelut ovat selkeästi esillä ja helposti selattavissa eri päätelaitteilla. Verkkokauppa palvelee erityisesti huoltoverkostoa ja asiakkaita tien päällä. Kylmäketju ei katkea, kun varaosat ovat saatavilla 24/7.

 

Tuotannossa ja hankinnoissa Lumikko pystyy hyödyntämään saksalaista tehokkuutta ja järjestelmällisyyttä, mikä näkyy tuotteiden paranevassa laadussa ja kustannussäästöissä. Myös viestintä yhdenmukaistettiin ja toteutetaan osana kansainvälistä Bitzer Group -brändiä.

Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva

Kuva rakentaa brändiä

Valokuva on tärkeä osa Lumikon viestintää ja markkinointia. Yhdenmukaisen ja korkeatasoisen kuvan käyttö viestii Lumikon brändiarvoja ja erottuu vakuuttavuudellaan. Liikkuva kuva kertoo tarinaa vielä tehokkaammin.

 

Lumikko – Olosuhteiden kesyttäjä

Esittelyvideo on tiivis läpileikkaus Lumikon tuotekehitystyöstä, tuoterepertuaarista ja huoltopalveluista. Viestin yksinkertaistaminen ja laadukas toteutus toimii tehokkaasti messuilla, myyntitapaamisissa ja nettisivuilla.

 
 

www.lumikko.com

Tutustu tarinoihin

Tietosuojakäytäntö ›