Avaa
Sulje lomake

Lapua-ketjut

Teollisuuden ketjuratkaisujen edelläkävijä jo yli 60 vuoden kokemuksella. Suomen johtavien ketjuratkaisujen takana on tietotaito, tinkimätön laatu ja aito ymmärrys asiakkaan tarpeista. Viestin lunastaminen ja jalkauttaminen eri medioihin vaatii samaa myös kaikilta markkinointiviestinnän ratkaisuilta.

Kestävimmät tuotteet ja parhaimmat ratkaisut

Lapua-ketjuilla on tarve erottautua kilpailijoistaan ja vastata teollisuuden tarpeisiin tuomalla esiin ketjuvalinnan todelliset kustannusäästöt, parasta ketjua kun ei erota päältäpäin. Olosuhteet ja kuljettimien käyttö vaihtelevat valtavasti, yhdellä ketjulla on mahdotonta saavuttaa parasta lopputulosta joka paikassa.

 

ILME / TUOTELOGOT / SIVUSTO / ESITTEET / MAINOSKUVAUS / VIDEOT

Referenssikuva

Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva
Referenssikuva

Tuoteperheet jalostuivat konseptiksi

 

Pitkäjänteinen ja aito keskusteleva yhteistyö asiakkaan kanssa mahdollisti ratkaisut, joilla luomme uutta kipinää. Tuoteperheajattelun tuloksena Semion suunnittelemat uudet tuotemerkit: Lapua Ultra ja Lapua Standard synnyttivät myös kokonaan uuden konseptin – kestävyyden DNA:n. Tämä mahdollistaa kohdennetun viestinnän teollisuuden eri tarpeisiin. Lapua Ultran ylivoimainen kulutuskestävyys ja elinkaarikustannussäästöt voidaan tuoda esiin poissulkematta Standard-ensiasennusketjuille mahdollisia kohderyhmiä.

Tehty ja testattu ääriolosuhteissa – Suomessa.

 

 

 

www.lapua-ketjut.fi

Tutustu tarinoihin

Tietosuojakäytäntö ›